Ett kärt återseende!

suchi

Åh, vilken underbar kväll jag hade igår alltså! Om jag ska vara helt ärlig så hade jag lite ont i magen innan, för jag inte riktigt var säker på att det skulle bli så härligt. Men det var en av de bättre kvällarna på länge alltså! Jag träffade nämligen en väninna som jag inte sett på sju år, vilket inte heller slutade så bra då. Förra veckan ringde hon mig och frågade om vi inte skulle ses och “catch up”, och jag sa ja. Ångrade mig när jag kom ihåg hur vi hade brutit kontakten, men jag bestämde mig ändå för att gå! Och det var så himla roligt, alltså! Vi åt sushi i mängder, drack några glas vin och det var inte tyst för en sekund. Jag kom ihåg varför vi var vänner från början liksom, hon är ju helt underbar. Egentligen! Älskar när jag tvingar mig till saker som jag är osäker på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *