Jag fick det!!!!!!!!

Jag kan knappt tro det!!! Dom ringde mig precis från advokatfirman jag var på och JAG FICK JOBBET! Jag kan inte förstå det! Det är ju helt sjukt!!! Jag börjar 1 september med upplärning i 2 veckor och sen slutar den nuvarande receptionisten och lämnar över allt till mig. Det känns så jäkla.. Wow, jag är så stolt över mig själv för dom grillade en verkligen på intervjun. Fyfan vad bra jag är!!!

jobb

 

Jag och Ramon ska åka upp till Norrland. Ja har ni hört på maken? Vi ska åka upp till Norrland och se om vi kan få tag på några små guldbär. Det ska faktiskt bli kul! Trots att jag inte är den typen av människa ser jag fram emot det. Vi ska åka med föreningen Naturens bästa och då är vi borta i 3 dagar. Det kostar 3150 per person, helt överkomligt tycker jag. Vi åker bilen upp och möter dom där, tror det var den 13 augusti vi åker så inte långt kvar! Ska bli sköj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *