Jobbar för att bli en starkare person

Som flygvärdinna måste man möta många människor varje jobbdag och därför lär man sig till en viss del hur man ska ta folk. Tyvärr så är man dock inte helt immun när det kommer till vissa saker och något som jag kämpar lite med är kritik. Ibland träffar man folk som är ganska elaka och som kritiserar ens utseende, person och sättet man gör saker på. Ofta brukar jag kunna skaka av mig kommentarer, men på senare tid har jag tagit åt mig och det påverkar mitt självförtroende. Varför det är så vet jag inte, men det har kanske med stress att göra. Jag har insett att jag behöver bli starkare för att orka med alla möten och för att inte ta åt mig. Nu har jag stött på en sida som heter ahum.se där jag hittade massa bra information för hur jag ska gå tillväga för att börja denna resa till ett starkare jag. Att må bra är det allra viktigaste, eller hur?

Mental hälsa är viktigt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *