Nytt jobb och lata dagar

Mitt nya jobb är perfekt för en nyutexaminerad ekonom. Jag har tidigare själv lånat pengar på banken och är väldigt positiv till möjligheten att kunna låna pengar snabbt när man behöver, och det ska bli kul att jobba med en bransch med framtiden för sig. Men jag har fortfarande en månad på mig att göra vad jag vill innan allvaret sätter igång. Jag och Nelly tänkte sticka iväg på en charter någonstans, gärna till något varmt ställe där vi bara kan ligga och steka vid poolen. Jag har ganska mycket pengar sparade nu, så för min del kan vi slå på stort. Nelly är ju dock av den mer äventyrliga sorten, så hon vill säkert åka till en storstad eller till ett ställe där man kan göra exkursioner. När jag har semester är jag världens lataste person och rör mig helst inte alls, men vi brukar ändå få ihop det och ha roligt i slutändan. Jag tror att vi synkar när det gäller smak. Vi har samma favoritfilm, läser samma böcker och tycker båda mycket om inredning, så det finns alltid massa saker att prata om över en god middag. Vi ska ses hemma hos mig ikväll och bestämma vart vi ska åka, så nu måste jag slänga ihop lite god mat. Bara det inte blir Nordpolen är jag nöjd …

Nej tack, inte hit ...

Nej tack, inte hit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *