Om min skrutt

2012 var året som mina drömmar gick i uppfyllelse! Det var då jag äntligen hade råd att skaffa mig min pärla, min lilla skrutt Sofia. Hon är en Volkswagen Beetle 2012 och hon har skänkt mig mer lycka än någon annan bil någonsin har lyckats med. Hon är så liten och smidig och hon tar mig överallt. Hon har bara behövt åka in på service en gång och då var det för att jag var en hönsmamma, inte för att någonting faktiskt var fel.

Vad är det då som är bra med den här bilen?

Den är ju liksom inte bara hur snygg som helst, det finns många bra saker med den. Den är väldigt säker, i ett test från the car connection har den fått 8/10 när det kommer till säkerhet. När det gäller interiör och exteriör har den fått 9 av 1o möjliga. Även dess funktioner har fått 9/10. Komfort och kvalitet fick den 7/10, prestandan 7/10 och när det kommer till hur mycket bränsle den drar fick den även där 7/10.

Så med andra ord, det är en av de bättre bilarna på marknaden. Och jag skulle inte byta ut henne för någonting i världen!

volkswagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *